Blog

Het laatste nieuws over onFact
3 mei 2017

Back-up en synchronisatie met uw server via SFTP

Wil u een extra back-up van uw bestanden naast de standaard automatische back-ups van onFact? Of wil u een eenvoudige manier om PDF en UBL bestanden op te halen voor verdere verwerking? Dan kan dit via de nieuwe back-up en synchronisatie functie van onFact. Via het SFTP protocol synchroniseren we binnen de 24u nieuwe of aangepaste documenten en voegen we de PDF en UBL versies ervan toe op uw server. Door een handige indeling in verschillende mappen zijn alle bestanden eenvoudig terug te vinden. Deze functie is ook beschikbaar voor boekhouderaccounts zodat zij zeer eenvoudig bestanden van klanten kunnen ophalen voor verdere verwerking.

Wat is SFTP?

SFTP is een manier om een connectie te maken met het bestandssysteem van een server. Via SFTP kan onFact dus bestanden toevoegen, bewerken en verwijderen binnen bepaalde mappen op uw server. Zo kan onFact dus offertes, facturen, ... aangemaakt met onFact ook op uw eigen server plaatsen. "FTP" staat voor "File Transfer Protocol", de "S" staat voor "SSH" wat erop duidt dat het gaat om een beveiligde verbinding.

Aarzel bij vragen niet om ons te contacteren via support@onfact.be. Bekijk hier de volledige documentatie.

Klaar om efficiƫnter te werken? !

Maak nu uw account aan, vul de verplichte gegevens aan die op uw facturen moeten staan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend waardoor u het volledige pakket kan leren kennen!