Op zoek naar naambadges voor uw bedrijf? Dankzij onFact kan Huyskens u in geen tijd een gratis offerte bezorgen: dé naambadgesspecialist uit de Benelux. Bij Huyskens vindt u een ruim aanbod badges tegen lage prijzen. Huyskens is een trouwe partner van Infinwebs en tevreden klant van onFact.

Huyskens: specialist in naambadges

Huyskens is de meest innovatieve naambadgesproducent in de Benelux. "Door onze jarenlange ervaring en unieke apparatuur groeiden we uit tot de absolute specialist in naambadges”, zegt zaakvoerder Piet Stam. “Klanten vinden bij ons mooie en kwaliteitsvolle badges voor eender welke gelegenheid. Ze kunnen kiezen uit verschillende vormen, maten en materialen (aluminium, acrylaat en kunststof). Op die manier hebben we voor elk budget een mooi aanbod. De bevestiging van de badges is bovendien magnetisch en dus zeer handig.  Gaten in kledij en geklungeld met spelden zijn voorgoed verleden tijd. Badges van Huyskens zijn niet alleen handig en mooi. Ze zorgen ook voor een mooie herinnering.”

Hoe werkt het?

Surf naar www.huyskens.nl, maak een keuze uit het ruime aanbod en vraag uw offerte aan. Op werkdagen krijgt u binnen het uur een offerte in uw mailbox, samen met een digitaal voorbeeld. Tevreden over het voorstel? Bevestig uw bestelling.

Huyskens en onFact: een mooie samenwerking

Huyskens werkt met onFact voor de verwerking van bestelbonnen, leveringsbonnen, facturen en herinneringen. Via onFact kan Huyskens binnen het uur een offerte opmaken en doorsturen naar de klant. Na akkoord van de klant wordt in één klik een leveringsbon opgemaakt voor de bestelde producten. Met één bijkomende klik krijgt de klant vervolgens zijn factuur. Door deze handige bestelprocedure kan Huyskens zich volledig richten op zijn kernactiviteit: naambadges produceren.