Blog

Het laatste nieuws over onFact
13 april 2017

Prijsverlaging btw-attest.be, export naar UBL voor aankoopfacturen en standaardteksten boven factuur

Ook deze week zijn er weer enkele updates doorgevoerd in onFact en willen we u hier graag van op de hoogte brengen zodat u optimaal gebruik kunt maken van het programma. We zetten de updates even op een rijtje:

Prijsverlaging btw-attest.be

Het programma btw-attest.be waarmee onFact een koppeling heeft voor het maken en ondertekenen van btw-attesten heeft de prijzen permanent verlaagd van €99 per jaar naar €59 per jaar. Het wordt dus nog interessanter om gebruik te maken van de koppeling om zo het administratieve werk te vereenvoudigen.

Exporteer uw aankoopfacturen naar UBL-formaat

“UBL” is het basisformaat van elektronische facturen en wordt door vrijwel alle programma’s in de sector gebruikt om gegevens uit te wisselen. Vanaf nu zijn uw aankoopfacturen ook beschikbaar in UBL-formaat zodat u deze in dit formaat kan doorgeven aan uw boekhouder om ze verder te verwerken. U kan uw aankoopfacturen exporteren naar UBL door naar de lijst van aankoopfacturen te gaan en via de knop “Acties” rechtsboven te exporteren naar UBL.

Standaardteksten voor tekstveld boven factuur

U kon reeds in onFact een extra tekstveld activeren dat tussen de factuurgegevens en de tabel met factuurlijnen komt. Vanaf nu kunt u hiervoor ook standaardteksten instellen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld zelf via de opmaak “labels” toevoegen zoals “werfadres” of “referentie klant” dat u makkelijk kan aanvullen bij het opmaken van een factuur. Zo hoeft u dit niet iedere keer opnieuw in te voeren en kunt u nog sneller facturen aanmaken. U kan de standaardteksten instellen door via het menu rechtsboven naar “Apps en koppelingen” te gaan en op de knop “Instellingen” te klikken naast de app “Extra tekstveld bovenaan”.

Aarzel bij vragen niet om ons te contacteren via support@onfact.be.

Klaar om efficiënter te werken? !

Maak nu uw account aan, vul de verplichte gegevens aan die op uw facturen moeten staan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend waardoor u het volledige pakket kan leren kennen!