Ecologisch verantwoord ondernemen is bij Infinwebs een belangrijke waarde en daar kunnen onFact-gebruikers vanaf nu bij helpen! Met trots mogen we aankondigen dat Infinwebs een partnership heeft afgesloten met BOS+: voor elke 100 documenten die met onFact aangemaakt worden, sponsoren wij de aanplanting van 1 boom. Hierdoor levert elk bedrijf dat met onFact werkt, automatisch een bijdrage voor extra bos in Vlaanderen. Na drie maanden staat de teller al op 195 bomen of bijna 1000m² bos. Onze verwachting is dat er op deze manier maar liefst 6.000 m² bos zal bijkomen in 2016. Dit partnerschap maakt deel uit van het project ’10 miljoen bomen’ waarmee BOS+ 10 miljoen bomen wil planten tegen het jaar 2020. 

Duurzaam ondernemen

We schenken bij Infinwebs veel aandacht aan duurzaam ondernemen en willen de bedrijven waarmee we samenwerken daar dan ook in stimuleren. We merken dat sommige klanten toch nog de digitale facturen afdrukken die ze via onFact aanmaken. Dit kan handig zijn voor hun archief of om ze met de post te verzenden en door dit partnerschap kunnen ook deze bedrijven alsnog een positieve bijdrage leveren aan het milieu. En dat zonder extra kosten of moeite!

Over BOS+

BOS+ zet zich in voor bosbehoud in Vlaanderen en de wereld. BOS+ strijdt in de eerste plaats voor het behoud van bestaande bossen. De organisatie promoot daarnaast duurzaam bosbeheer en streeft naar de aanleg van nieuwe bossen. BOS+ organiseert wandelingen, infoavonden over bosbeheer en is één van de drijvende krachten achter de week van het bos.