Blog

Het laatste nieuws over onFact
3 augustus 2018

Koppel onFact met 6 nieuwe boekhoudpakketten via Basecone.

De laatste maanden zijn we bij onFact sterk bezig geweest om verschillende koppelingen op te zetten met boekhoudpakketten. Het koppelen van uw onFact account aan uw boekhouding zorgt ervoor dat er minder fouten gemaakt worden, u en uw boekhouder efficiƫnter kunnen werken wat tijd en geld bespaart en zorgt voor een pak minder papierwerk. Door de nieuwe koppeling tussen onFact en Basecone kunt u de verwerking tussen onFact en zes boekhoudpakketten automatiseren.

Over Basecone

Basecone is een programma dat het inboeken van aan- en verkoopdocumenten verzorgt voor 6 boekhoudpakketten. Via Basecone kunt u aan- en verkoopdocumenten inboeken in de verschillende boekhoudpakketten waardoor u een aaneengeschakelde doorstroming krijgt vanuit onFact naar Basecone en vervolgens naar een boekhoudpakket. De boekhoudpakketten waarmee u kunt connecteren via Basecone zijn Kluwer Expert-M, VERO-Count, Twinfield, XERO, VISMA AccountView en UNIT4.

Aarzel bij vragen niet om ons te contacteren via support@onfact.be. Bekijk hier de volledige documentatie.

Klaar om efficiƫnter te werken? !

Maak nu uw account aan, vul de verplichte gegevens aan die op uw facturen moeten staan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend waardoor u het volledige pakket kan leren kennen!