Blog

Het laatste nieuws over onFact
17 april 2017

Koppeling met Exact Online beschikbaar

Een efficiënte doorstroming van uw administratie in onFact naar de boekhouding, dat is één van de kernprincipes van onFact. Daarom hebben we nu naast de UBL export en de koppeling met CodaBox een derde methode ontwikkeld om nog efficiënter aan- en verkoopfacturen door te sturen naar de boekhouding. Door een koppeling te ontwikkelen met een specifiek boekhoudpakket zijn we niet enkel in staat om de elektronische factuur op het ExactOnline platform te plaatsen, maar om ook onmiddellijk een boekingsvoorstel te genereren. Op deze manier moeten er nóg minder manuele acties ondernomen worden om facturen verder te verwerken.

Verkoopfacturen en creditnota’s doorsturen

Verkoopfacturen en creditnota’s kunnen met volledige lijsten doorgestuurd worden en onFact zorgt er niet alleen voor dat de elektronische facturen in uw ExactOnline account geplaatst worden, maar genereert ook automatisch boekingsvoorstellen. De boekingsvoorstellen kunnen via een overzichtslijst goedgekeurd worden waardoor het verwerken van honderden documenten geklaard is in slechts enkele kliks.

Aankoopfacturen en creditnota’s doorsturen

Ook aankoopfacturen kunnen efficiënt doorgestuurd worden. Echter moeten bij aankoopfacturen de juiste btw-regels toegevoegd worden alsook de aankoopcategorie of rekeningnummer om een volledig boekingsvoorstel te kunnen genereren. Dit kan eenvoudig aangevuld worden tijdens het doorsturen en deze instellingen kunnen ook per leverancier opgeslagen worden zodat u dit niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren.

Aarzel bij vragen niet om ons te contacteren via support@onfact.be. Bekijk hier de volledige documentatie.

Klaar om efficiënter te werken? !

Maak nu uw account aan, vul de verplichte gegevens aan die op uw facturen moeten staan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend waardoor u het volledige pakket kan leren kennen!