Synchronisatie van onFact documenten met OneDrive

Synchroniseer de onFact documenten met OneDrive

Synchroniseer documenten met OneDrive

Uw boekhoudersaccount in onFact kan gekoppeld worden aan uw OneDrive account. onFact synchroniseert automatisch alle documenten van alle dossiers waartoe u toegang heeft met uw OneDrive in de map "onFact" onder "Apps". De bestanden worden zowel in PDF formaat als in UBL of E-FFF formaat gesynchroniseerd, waardoor u makkelijk UBL bestanden kunt uitwisselen met uw klanten. Deze UBL bestanden kunnen in vrijwel elk boekhoudpakket geïmporteerd worden om verder te verwerken.

Wanneer u ook de OneDrive applicatie op uw computer installeert, synchroniseert OneDrive een lokale map op uw computer met de online bestanden, waardoor de UBL bestanden eigenlijk ook rechtstreeks gesynchroniseerd worden op uw computer. Hierdoor hoeft u zelfs niet meer de documenten online te downloaden via OneDrive maar staan ze onmiddellijk op uw computer.

onFact.be voor boekhouders is de perfecte tool om de documentuitwisseling met je klanten te digitaliseren!

Gebruik je eigen vertrouwde boekhoudpakket maar minimaliseer manuele invoer door samen te werken met je klant via onFact.be. Facturen aangemaakt met onFact.be zijn eenvoudig in te lezen in vrijwel elk boekhoudpakket.

ACCOUNT AANMAKEN!
server room