Rondleiding voor boekhouders

onFact voor boekhouders

Koppel klantdossiers en verminder met onFact uw tijdsnood

Vanuit uw boekhoudersaccount maakt u ook accounts voor uw klanten of koppelt u hun al bestaande accounts aan de uwe. Met de toegang tot deze accounts, kan u in real-time de status van documenten volgen en facturen op verschillende manieren zelf ophalen en verwerken in uw eigen boekhoudpakket. Dat is de aangewezen oplossing voor klanten die (te) lang wachten om facturen en andere documenten door te sturen en u daardoor in tijdsnood brengen.

Koppel klantdossiers en verminder met onFact uw tijdsnood
Verwerk makkelijk naar uw eigen boekhoudpakket

Verwerk makkelijk naar uw eigen boekhoudpakket

onFact is een programma voor ondernemers, geen boekhoudpakket. De eigenlijke boekhouding voert u met uw eigen programma, maar onFact zorgt dat uw klanten correcte documenten opstellen en die snel voor u beschikbaar stellen. U past de verwerkingsstroom aan volgens wat u en uw eigen boekhoudingsprogramma het beste past.

Bekijk de mogelijkheden voor mijn softwarepakket

Handige tool voor uw klanten

onFact is een zeer handig softwarepakket voor veel ondernemers. Met onFact kunnen zij hun eigen administratie beter beheren en opvolgen, wat meteen uw werk vergemakkelijkt: minder fouten en sneller doorgeven van documenten. Verkeerde volgnummers, fouten in btw-berekening, ontbrekende factuurnummers ... zijn verleden tijd.

Omdat onFact gemaakt is voor ondernemers en geen uitbreiding van een boekhoudpakket is, blijven de gebruikte termen goed begrijpbaar voor ondernemers zonder voor ingewikkelde financiële termen te gebruiken. Gebruiksgemak is de regel.

Handige tool voor uw klanten
Help onFact om te groeien

Help onFact om te groeien

Wanneer u klanten onFact aanbeveelt, steunt u onze groei. Daarom krijgt u een mooie commissie voor het aanbrengen van klanten. 

Bekijk hier de commissies voor aangebrachte klanten

onFact.be voor boekhouders is de perfecte tool om de documentuitwisseling met je klanten te digitaliseren!

Gebruik je eigen vertrouwde boekhoudpakket maar minimaliseer manuele invoer door samen te werken met je klant via onFact.be. Facturen aangemaakt met onFact.be zijn eenvoudig in te lezen in vrijwel elk boekhoudpakket.

ACCOUNT AANMAKEN!
server room