Gratis voor accountants

Accountants kunnen gratis gebruik maken van onFact: dat betekent vlot samenwerken met je klanten en eenvoudig documenten laten doorstromen naar je boekhoudpakket.

  • Koppel klantdossiers aan je boekhoudpakket
  • Ontvang een commissie per aangebrachte klant
  • Lage abonnementskost voor je klant incl. complete support

Bekijk hier de abonnementsformules voor je klanten

Gratis voor accountants

Veelgestelde vragen

Hoe start ik met onFact voor boekhouders?

Maak een gratis onFact account via deze webpagina: daarna kan je meteen een onFact-account voor je klant(en) aanmaken. Elke klantaccount begint met een gratis proefperiode van 14 dagen, zodat je klanten het volledige pakket op eigen tempo kunnen bekijken. Afhankelijk van je boekhoudsoftware stel je de uitwisselingsmethode in, om de verwerking van documenten van klanten zo maximaal mogelijk te automatiseren. 

Hoe kan ik onFact voorstellen aan mijn klanten?

Elke account aangemaakt in onFact start met een proefperiode van 14 dagen, die nooit zomaar omgezet wordt in een abonnement. Je kan dus voor elke klant vrijblijvend een account aanmaken die hij of zij 14 dagen gratis kan uitproberen. Tijdens de proefperiode zijn alle functies van onFact beschikbaar.

Je kan ook een eigen demo account aanvragen. Deze wordt klaargezet als dossier in je boekhoudersaccount. In deze omgeving kan je documenten aanmaken, functies uitproberen en je klant laten kennis maken met onFact.

Waarom is deze functie gratis voor boekhouders?

onFact is een programma voor ondernemers die voor het overgrote gedeelte voor financiële administratie en advies een beroep doen op externe, professionele boekhouders en accountants. Aangezien onFact die financiële administratie wil vergemakkelijken, is het maar normaal dat onFact die samenwerking voluit ondersteunt - zonder kosten voor de accountant.

Kan ik zelf onFact als onderdeel van een totaalpakket aan diensten aan mijn klanten factureren?

Dat kan. Neem hiervoor contact op, dan schakelen wij je boekhoudersaccount om naar ons resellersysteem. We raden aan om dezelfde prijsstelling als onFact te hanteren of onFact te verkopen in een bundel. onFact factureert jou vervolgens maandelijks de kosten voor alle bestellingen, min je commissie.

Welke accounts komen in aanmerking voor een commissie?

Alle accounts die je zelf aanbrengt geven recht op commissie. Reeds bestaande onFact-accounts kunnen eenvoudig gekoppeld worden aan je boekhoudersaccount, maar daarop geldt geen vergoeding.

 

Hoe en wanneer wordt mijn commissie uitbetaald?

Zodra je minimaal €30 aan commissie hebt verdiend, kan je via je boekhoudersaccount een factuur uploaden om deze commissie aan Infinwebs BV (het bedrijf achter onFact) te factureren. De commissie wordt binnen de 30 dagen na factuurdatum uitbetaald.