CodaBox

Stuur verkoopfacturen via CodaBox naar uw boekhoudpakket

Stuur verkoopfacturen via CodaBox naar uw boekhoudpakket

CodaBox fungeert als tussenpersoon tussen onFact en heel wat boekhoudpakketten. Via onFact kunnen facturen eenvoudig aangevinkt en doorgestuurd worden. De facturen worden in elektronische vorm (UBL) op de CodaBox servers geplaatst binnen het dossier van de klant, waar boekhoudpakketten deze vervolgens kunnen downloaden en verder verwerken.

Het ophalen van de facturen gebeurt via het eigen boekhoudpakket. Momenteel biedt CodaBox enkel de mogelijkheid aan voor het uitwisselen van verkoopfacturen en nog niet voor aankoopfacturen. Om gebruik te maken van deze functie moet u als boekhouder een actief abonnement hebben voor uw klantendossiers bij CodaBox. Eenmaal deze actief is, kunnen dossiers in onFact aan dossiers in CodaBox gekoppeld worden via het BTW-nummer van de klant en een bevestiging via e-mail.

onFact voor boekhouders is de perfecte tool om de documentuitwisseling met uw klanten te digitaliseren!

Gebruik uw eigen vertrouwd boekhoudpakket maar minimaliseer manuele invoer door samen te werken met uw klant via onFact. Zijn facturen aangemaakt met onFact zijn eenvoudig over te zetten naar vrijwel elk boekhoudpakket.