Synchronisatie van onFact documenten met uw eigen server via SFTP

Synchroniseer onFact facturen met uw eigen server via SFTP

Synchroniseer documenten met uw eigen server via SFTP

onFact kan documenten aangemaakt in de dossiers waartoe u toegang heeft, automatisch op uw server plaatsen. Bestandsuitwisseling gebeurt via SFTP waardoor onFact een beveiligde connectie kan maken met een bepaalde map op uw server. onFact plaatst per dossiers alle documenten in deze map in PDF maar ook in UBL of E-FFF formaat. UBL bestanden kunnen in vrijwel alle boekhoudprogramma's ingelezen worden om verder te verwerken.

SFTP kan niet alleen gebruikt worden om een connectie te maken met uw eigen server, maar bijvoorbeeld ook met klassieke webhostingpakketten die u bij vele webhostingbedrijven kan huren. Zo hoeft u zelf geen hardware of software te installeren en kan u onmiddellijk starten met boekhoudwerk. Enkel opletten dat u de bestanden laat synchroniseren in een private map.

onFact.be voor boekhouders is de perfecte tool om de documentuitwisseling met je klanten te digitaliseren!

Gebruik je eigen vertrouwde boekhoudpakket maar minimaliseer manuele invoer door samen te werken met je klant via onFact.be. Facturen aangemaakt met onFact.be zijn eenvoudig in te lezen in vrijwel elk boekhoudpakket.

ACCOUNT AANMAKEN!
server room