Venice Unit4 en onFact

Importeer de onFact facturen in Venice/Unit4

Importeer onFact facturen in Unit4

Venice Unit4 opereert niet in de cloud zodat het niet de nodige functies heeft om via directe verbindingen volautomatisch gegevens uit te wisselen. Er zijn echter andere mogelijkheden om vanuit onFact facturen elektronisch naar een Unit4 dossier over te brengen.

Venice van Unit4 is gekoppeld met onze partners Basecone en CodaBox. Een onFact account kan via die koppeling verkoopfacturen naar beiden overzetten, maar CodaBox kan geen aankoopfacturen aan. Facturen doorgestuurd naar Basecone kunnen verder ingeboekt worden naar Unit4. Dat programma haalt automatisch de informatie op uit CodaBox.

De importmodule van Unit4 kan ook UBL facturen importeren. onFact produceert deze UBL bestanden en exporteert ze voor het automatisch synchroniseren met een cloud service of uw eigen server.

Connectie via partner (onFact.be → partner → Venice Unit4 en onFact)

Automatische bestandsuitwisseling

Manuele export

onFact.be voor boekhouders is de perfecte tool om de documentuitwisseling met je klanten te digitaliseren!

Gebruik je eigen vertrouwde boekhoudpakket maar minimaliseer manuele invoer door samen te werken met je klant via onFact.be. Facturen aangemaakt met onFact.be zijn eenvoudig in te lezen in vrijwel elk boekhoudpakket.

ACCOUNT AANMAKEN!
server room