De Cloud

Online facturen maken, van overal en op elk toestel

Overal toegankelijk, op elk toestel

Online facturatie via de cloud heeft heel wat voordelen ten opzichte van klassieke facturatiesoftware: de cloud omgeving van onFact kan u 24/24, 7/7 bereiken en dat vanop elke locatie. Een Windows desktop, MAC laptop, tablet of smartphone? Surf gewoon naar onFact.be en log in!

Overal toegankelijk, op elk toestel
Automatisch met back-up beveiligde gegevens

Automatisch met back-up beveiligde gegevens

Omdat u met onFact in de cloud werkt, maken onze systemen op verschillende manieren back-ups zodat die recupereerbaar zijn en u geen cruciale informatie verliest. Een hele geruststelling. Maar u kan ook zelf een koppeling met bekende cloud-opslagdiensten activeren als extra beveiliging.

Synchronisatie

Uw gegevens worden opgeslagen op een centrale, beveiligde locatie in de cloud. Dit betekent dat elk apparaat toegang heeft tot de laatste versie van die informatie. Zelfs als meerdere collega's in uw bedrijf onFact gebruiken, zien en gebruiken zij dezelfde gegevens in real time. U bent dus steeds up-to-date aan het werken.

Synchronisatie
Veilige opslag

Veilige opslag

Een programma in de cloud is beter beveiligd dan een bedrijfscomputer. onFact servers zijn niet vatbaar voor virussen en staan buiten de online toegang tot het programma, dus afgesloten van het web. De besturingssystemen zijn anders dan die van uw persoonlijke computer of (heel wat van uw) bedrijfsservers waarop hackers zich kunnen richten. Via uw e-mailadres en wachtwoord, en idealiter een extra authenticatie bijvoorbeeld via de smartphone, opent u veilig uw eigen bedrijfsomgeving in ons programma. Gegevensstroom tussen uzelf en onze servers loopt via het versleutelde SSL-protocol.

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room