Uw aankoopbeheer

Upload uw aankoopfacturen in uw onFact account

Aankoopbeheer

onFact is niet enkel een facturatieprogramma voor verkoopfacturen, maar kan ook uw aankoopadministratie aan. In de module 'Aankoopbeheer' registreert en volgt u eigen aankoopfacturen. onFact geeft inzicht in de aankoop-uitgaven per periode of per aankoopcategorie. De betalingsopvolging zorgt voor een goede relatie met leveranciers, door de rapportage blijft uw budget beheersbaar en ziet u snel de handelsmarge (verkopen min aankopen). 

De module 'Aankoopbeheer' verwerkt ook elektronische facturen. Selecteer gewoon de e-factuur en alle informatie daaruit wordt correct en automatisch geregistreerd.

Aankoopbeheer
Inzicht door rapportage

Inzicht door rapportage

Wanneer u ook aankoopfacturen invoert in onFact, kunt u niet alleen rapporten raadplegen over de omzet van uw bedrijf raadplegen, maar ook snel de handelsmarge bekijken (omzet - aankopen). Zo volgt u van nabij hoeveel uw bedrijf verdient.

 

Koppeling met de boekhouding

onFact converteert uw aankoopfacturen naar het UBL-formaat voor elektronische facturen. Dat stuurt u rechtstreeks naar de boekhouding/boekhouder voor snelle automatische verwerking. Geen invoerwerk meer! Bekijk hier de lijst met gekoppelde boekhoudprogramma’s.

Koppeling met de boekhouding
E-mail en PEPPOL inbox

E-mail en PEPPOL inbox

onFact heeft een inbox functie om eenvoudig facturen te ontvangen. Elke inbox heeft een uniek e-mailadres. De aankoopfacturen in bijlage van de e-mails kunt u onmiddellijken eenvoudig in het programma verwerken.

De inbox aanvaardt ook facturen via het PEPPOL kanaal. Zo kunnen uw leveranciers u vanuit hun facturatiesoftware elektronische facturen sturen. Door het gebruik van volwaardige elektronische facturen, hoeft u niets meer over te typen maar kan onFact alle nodige informatie automatisch uit de factuur halen.

Papieren documenten kan u vanaf uw scanner meteen naar dit e-mailadres mailen. Of neem er een foto van met je smartphone!

 

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room