Huisstijl toepassen

Documenten in uw eigen professionele huisstijl

Aanpassen naar uw eigen huisstijl

Uw huisstijl draagt bij tot het succes en de herkenbaarheid van uw bedrijf. Laad uw eigen bedrijfslogo op en combineer het met de gepaste kleuren. Op die manier creëert u met onFact in geen tijd een zeer professioneel ogende factuur, die meteen gelinkt wordt aan uw onderneming.

Eigen voorgedrukt briefpapier? Dat kan u nog steeds gebruiken. onFact biedt ook een template zonder briefhoofd, zodat u uw eigen gedrukte opmaak kan tonen.

 

Aanpassen naar uw eigen huisstijl
Geavanceerde mogelijkheden

Geavanceerde mogelijkheden

Nog meer geavanceerde functies nodig? onFact geeft toegang tot de interne code van de templates waardoor u vrijwel alles kan aanpassen. Dat kan mits kennis van de programmeertalen HTML & CSS, maar wij kunnen u daar ook bij helpen. Eenmaal uw eigen template op punt staat, maakt u naar hartelust offertes en facturen op.

 

Bepaal zelf wat u toont

Liever geen prijzen op leveringsbonnen? Dat is mogelijk. onFact laat u zelf bepalen welke zaken u al dan niet op uw documenten toont: klantnummer, prijs per product, aantallen, ...

Bepaal zelf wat u toont

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room