Facturen maken

Eenvoudig, snel en correct

Snel én eenvoudig

De facturatie maakt automatisch gebruik van de klant- en productfiches. Geen extra invoerwerk! Dateren, nummeren, BTW-berekening en wettelijke vermeldingen zorgen dat u facturen snel en correct opstelt. onFact produceert automatisch een PDF in uw huisstijl. Maak gebruik van tussentitels of vermeld een orderreferentie.

Automatische betalingsopvolging

Met onFact volgt u betalingen zelf op of laat u de toepassing via een automatische koppeling met uw bank de betalingen verwerken. Die automatische betalingsopvolging bespaart tijd en zoekwerk, of vergissingen. Toch een onbetaalde factuur? Maak en verstuur dan een herinnering naar uw klant. Handig en snel.

U kan ook met onze partner Mollie.com koppelen; dan kan uw klant online betalen via bijvoorbeeld VISA of Bancontact. Ook via deze manier worden betalingen automatisch verwerkt en gekoppeld aan de relevante factuur.

Automatische herinneringen

Automatiseer het opvolgen van onbetaalde facturen door onFact herinneringen te doen opstellen en versturen. Dat bespaart niet alleen tijd, maar u werkt ook systematisch omdat er steeds na dezelfde onbetaalde periode herinneringen worden uitgestuurd.

Eenvoudige verzending

onFact biedt meerdere verzendmogelijkheden. Via onze print en post service kan u de facturen laten afdrukken om met reguliere post te verzenden. Via PEPPOL verzendt u helemaal digitaal. Eenvoudig via e-mail verzenden kan rechtstreeks vanuit onFact. Het e-mailadres uit de klantenfiche wordt automatisch aangevuld en u past zelf de standaard tekst van de e-mail aan. De facturen worden verzonden onder uw eigen e-mailadres!

Uitgebreide rapporten

Krijg dankzij onFact inzicht in uw wekelijkse, maandelijkse, kwartaal of jaarlijkse omzet en winst. Wie uw topklanten zijn en welke producten u het meest verkoopt. Meer dan 30 realtime rapporten staan klaar om uw cijfers te analyseren. Handige grafieken geven u meteen een visueel beeld van de prestaties van uw onderneming.

 

Andere valuta

Met onFact kan je eenvoudig factureren in andere munteenheden. Selecteer simpelweg de juiste munteenheid voor uw klant: onFact toont u de huidige wisselkoers en zorgt voor de omrekening.

Wat onze klanten zeggen

Screenshots van de facturatiemodules

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.