Leveringsbonnen

Voeg deze module met één klik toe aan uw onFact account

Leveringsbonnen

Leveringsbonnen maken wordt met deze module kinderspel. Dat verloopt net zoals bij een factuur; dankzij de historiek kan u bovendien de uitgereikte bonnen goed opvolgen. De leveringsbon afdrukken en versturen gebeurt heel eenvoudig. onFact ondersteunt zelfs het digitaal ondertekenen door de klant.

Een afwijkend adres voor levering of specifieke leverdatum weergeven? Dan is ook mogelijk met onFact. U bepaalt eenvoudig zelf of u de artikelprijzen op leveringsbonnen wil tonen.

 

Leveringsbonnen
Handige workflow

Handige workflow

onFact zorgt voor een efficiënte workflow; een offerte of bestelbon kunnen immers dienen om een leveringsbon te maken. Eens de leveringsbon klaar, kan die de basis zijn voor een factuur. Meerdere leveringsbonnen op één factuur plaatsen? Ook dat is geen probleem: selecteer de betrokken leveringsbonnen en plaats met één klik samen op de verzamelfactuur!

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room