Blog

Het laatste nieuws over onFact

24 Aug
Eenmanszaak of vennootschap?

24-08-2021

BV, NV, eenmanszaak, … welke rechtsvorm is het meest geschikt voor jouw ondernemingsplannen? Sinds 1 mei 2019 zijn de regels voor vennootschappen gewijzigd. Wat je dacht te kennen onder een bepaalde vorm is daarom misschien niet meer relevant vandaag.

01 Aug
De zomerupdate is er

01-08-2021

Daar is hij dan: de zomerupdate! De voorbije maanden hebben we onFact in een vernieuwd jasje gestoken, nieuwe functionaliteiten toegevoegd maar de vertrouwde werking behouden.

06 Jul
Hoe lang documenten bewaren?

06-07-2021

Je activiteiten breiden uit, dus ook de administratie. Tijd om op te ruimen door wat documenten door de versnipperaar te halen! Maar is dat wel zo verstandig?

15 Jun
Een correcte creditnota opmaken

15-06-2021

Je maakte een fout in de prijsberekening van de laatste factuur naar een klant. Dat kan gebeuren. Is de verleiding groot om die factuur snel-snel aan te passen en de klant een gewijzigde versie te bezorgen? Dat is niet de juiste aanpak en heel wat (btw) problemen geven. Werk met een kredietnota, ook geschreven als creditnota.

09 Jun
Feature: anderstalige klanten

09-06-2021

Wist je dat je in onFact ook eenvoudig facturen, offertes, ... kan opmaken in andere talen? Op basis van de taal van de klant zal onFact bv. een factuur genereren in de gekozen taal. Superhandig!

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.