Bestelbonnen - bevestiging aan klanten

Voeg deze module met één klik toe aan uw onFact account

Bestelbonnen (orderbevestiging aan klanten)

Met de module 'Bestelbonnen' maakt u orderbevestigingen voor uw klanten. Hebben zij een bestelling geplaatst of gaan zij akkoord met uw offerte? Maak dan met onFact eenvoudig een bestelbon, stuur die ter bevestiging naar de klant en laat hem indien gewenst online ondertekenen. Bestelbonnen kunnen handmatig gemaakt worden, maar ook vanuit een offerte meteen gekopiëerd worden.

Bestelbonnen (orderbevestiging aan klanten)
Handige workflow

Handige workflow

De module 'Bestelbonnen' past perfect in de workflow van uw bedrijf. Vanuit een offerte maakt u in één klik een bestelbon. Is de bestelbon klaar? Dan maakt u terug met één klik een leveringsbon en/of factuur aan! Alle datums, volgnummers en andere worden automatisch aangepast zodat u zeer efficiënt kunt werken.

Bestelbonnen en stockbeheer

onFact maakt een onderscheid tussen de virtuele en de actuele stock. De virtuele stock is de stocktelling op basis van bestelbonnen. In deze telling wordt niet enkel rekening gehouden met wat reeds gefactureerd of geleverd is, maar ook met wat door klanten reeds besteld is. Als klanten meer zouden bestellen dan wat er actueel in stock is, ziet u dit meteen bij de stockwaarschuwingen.

Bestelbonnen en stockbeheer

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room