Klantenbestand en CRM

Klantbeheer eenvoudig gemaakt

Overzichtelijk klantgegevens beheren

onFact ondersteunt zowel efficiënt als eenvoudig beheer van de klantengegevens. Een overzichtelijke lijst leidt snel naar de klant en zijn fiche met o.a. contactgegevens, links naar eerder opgemaakte offertes en facturen, rapporten, bijlagen, ... U vult zoveel gegevens in als u nodig acht; met enkel een klantnaam kan u in onFact al starten.

Efficiënt gebruik van de klanteninformatie

De informatie uit het klantenbestand is snel en makkelijk bereikbaar. Ze wordt automatisch overgenomen bij het opstellen van offertes, facturen en andere documenten - geen overbodig tikwerk meer. Voor eenmalige klanten hoeft u zelfs geen klantenfiche aan te maken.

 

Opzoeken via btw-nummer

Om snel klantenfiches te maken, is onFact verbonden met de Europese databank van ondernemingen. Geef het btw-nummer van een onderneming en onFact haalt geregistreerde naam- en adresgegevens op die automatisch in uw klantenbestand geregistreerd worden. Gemakkelijk!

Klantengegevens importeren en exporteren

U heeft elders al een klantenbestand uit een bestaand programma? Importeer dat eenvoudig in onFact! Manueel overzetten, zelfs gedeeltelijk, is met onFact niet nodig.

Een e-mailcampagne maken met uw adressen? Exporteer dan de gewenste adressen en gegevens uit onFact voor gebruik in uw commerciële acties. 

Anderstalige klanten

Factureren in andere talen? Dat is voorzien in onFact! Selecteer in de klantenfiche of tijdens het aanmaken van een document de gewenste taal en de lay-out van het document wordt automatisch vertaald naar de taal van de klant. Beschikbare talen in onFact zijn Nederlands, Frans, Duits en Engels. Toch nog een andere taal nodig? Neem dan gerust contact op.

 

Wat onze klanten zeggen

Schermafbeeldingen in de klantenmodule

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.