Klantenbestand en CRM

Klantbeheer eenvoudig gemaakt

Overzichtelijk klantgegevens beheren

onFact ondersteunt zowel efficiënt als eenvoudig beheer van de klantengegevens. Een overzichtelijke lijst leidt snel naar de klant en zijn fiche met o.a. contactgegevens, links naar eerder opgemaakte offertes en facturen, rapporten, bijlagen, ... U vult zoveel gegevens in als u nodig acht; met enkel een klantnaam kan u in onFact al starten.

Overzichtelijk klantgegevens beheren
Efficiënt gebruik van de klanteninformatie

Efficiënt gebruik van de klanteninformatie

De informatie uit het klantenbestand is snel en makkelijk bereikbaar. Ze wordt automatisch overgenomen bij het opstellen van offertes, facturen en andere documenten - geen overbodig tikwerk meer. Voor eenmalige klanten hoeft u zelfs geen klantenfiche aan te maken. Een werfadres of leveringsadres geeft u éénmaal in en kan u meteen opslaan voor toekomstig gebruik.

 

Opzoeken via btw-nummer

Om snel klantenfiches te maken, is onFact verbonden met de Europese databank van ondernemingen. Geef het btw-nummer van een onderneming en onFact haalt geregistreerde naam- en adresgegevens op die automatisch in uw klantenbestand geregistreerd worden. Gemakkelijk!

Opzoeken via btw-nummer
Klantengegevens importeren en exporteren

Klantengegevens importeren en exporteren

U heeft elders al een klantenbestand uit een bestaand programma? Importeer dat eenvoudig in onFact! Manueel overzetten, zelfs gedeeltelijk, is met onFact niet nodig.

Een e-mailcampagne maken met uw adressen? Exporteer dan de gewenste adressen en gegevens uit onFact voor gebruik in uw commerciële acties. Synchroniseer met o.a. MailChimp voor marketingcampagnes.

Anderstalige klanten

Factureren in andere talen? Dat is voorzien in onFact! Selecteer in de klantenfiche of tijdens het aanmaken van een document de gewenste taal en de lay-out van het document wordt automatisch vertaald naar de taal van de klant. Beschikbare talen in onFact zijn Nederlands, Frans, Duits en Engels. Toch nog een andere taal nodig? Neem dan gerust contact op.

 

Anderstalige klanten
Gekoppelde informatie

Gekoppelde informatie

onFact laat toe heel wat informatie aan uw klant te koppelen, door bv. bijlagen op te laden in de klantenfiche. Sla een afwijkend leveringsadres op, of koppel uw offerte aan een werfadres. Geef deze adressen eenvoudig weer op uw documenten. 

Hanteert u andere prijzen voor groothandel, particulieren of een specifieke klantgroep? Koppel uw klant aan een bepaalde staffel en krijg meteen de correcte productprijs te zien.

Het opvolgen van offertes of to do’s wordt overzichtelijk door het gebruik van taken die gekoppeld zijn aan uw klanten. onFact voorziet ook een integratie met MailChimp. U kan uw klantenbestand eenvoudig synchroniseren met dit programma om e-mailcampagnes op te zetten.

Wat onze klanten zeggen

Schermafbeeldingen in de klantenmodule

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room