Rapporten

Krijg snel inzicht in uw bedrijf

Klanten

Bekijk per klant de verkoophistoriek en omzet, leer uw topklanten kennen en ontdek wie minder of niet meer bestelt. Stuk voor stuk handige onFact informatie die uw verkoopinspanning en uw zaak vooruithelpt. 

Klanten
Producten

Producten

Welke productgroepen en individuele producten verkopen goed, wat loopt minder? Waar realiseert u de grootste handelsmarge? Essentiële informatie voor het beheer van uw aanbod op de markt, om sterke offertes op te stellen en om winst te maximaliseren, onder andere door een gepast stockbeheer.

Resultaten

onFact rapporten geven in realtime inzicht in uw totaalomzet. Wanneer u ook de aankoopfacturen registreert, tonen zij meteen de handelsmarge per product en houdt u voortdurend voeling met de lopende resultaten. Niet meer wachten tot het einde van het kwartaal of zelfs van het jaar op rapporten van de boekhoudkundige verwerking!

Resultaten
Planning en budgetten

Planning en budgetten

Heeft u omzetdoelen gesteld per productgroep? Is er een aankoopbudget in functie van de beoogde winst? Met een handige planningstool controleer je of alles op schema zit of waar u best bijstuurt.

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room