Offertes maken

Eenvoudig en snel offertes opstellen met onFact

Eenvoudig en snel opstellen

Snel, ordelijk en correct competitieve offertes opstellen is essentieel voor elk bedrijf. Met onFact kost u dat weinig moeite door bestaande producten en prijzen uit uw eigen productlijst te gebruiken en die waar nodig met specifieke, op de klant toegespitste informatie aan te vullen. Krijgt u later gelijkaardige offerte-vragen dan maakt u met één klik een kopie en past u de specifieke informatie aan.

Een uitgebreide offerte met opties deelt u eenvoudig op via subtotalen. Voor een werfadres of bijzondere informatie voorziet onFact specifieke velden. 

 

Eenvoudig en snel opstellen
Offertes accuraat opvolgen

Offertes accuraat opvolgen

Offertes worden best op de voet opgevolgd. Elke offerte draagt een eigen volgnummer met datum en referentie voor eenvoudige opvolging. onFact wijst u automatisch op nog lopende offertes zodat u de klant kan contacteren voor een aanvullend verkoopgesprek. Ook reeds aanvaarde of zelfs uitgevoerde maar nog te factureren offertes zijn duidelijk aangegeven, zodat facturatie snel kan volgen.

 

Van offerte naar factuur in één klik

Een klassieker in veel ondernemingen is het uitstellen en bundelen van de facturatie. Zijn diensten en/of goederen geleverd, factureer dan meteen zodat u sneller betaald wordt. Kopieer de offertegegevens met slechts één klik naar een factuur of voorschotfactuur! Die krijgt automatisch de gepaste datum en het eerstvolgende factuurnummer. Zo zet u in enkele seconden een offerte om naar de definitieve factuur. Nog enkel met onFact doorsturen naar de klant!

 

Van offerte naar factuur in één klik
Online goedkeuren en ondertekenen

Online goedkeuren en ondertekenen

Klanten kunnen uw offertes online ondertekenen, van op elk toestel. Zij plaatsen hun handtekening en u wordt verwittigd via e-mail. Omdat klanten zo gemakkelijk uw offertes kunnen aanvaarden, is de slaagkans voor uw verkoop niet alleen groter, maar verloopt er ook minder tijd in het proces tussen offerte en verkoop. Bovendien heeft uw onderneming altijd nuttige bewijsstukken en vermijdt u betwistingen.

Wat onze klanten zeggen

Schermafbeeldingen van de offertemodule

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room