Stockbeheer

Voeg stockbeheer met één klik toe aan uw onFact account

Stockbeheer

Een overzicht van uw stock krijgen? Activeer dan de module 'Stockbeheer' en volg uw voorraad op de voet. U krijgt een waarschuwing als uw stock onder een door u ingestelde limiet komt.  Het productoverzicht toont steeds hoeveel stock van een product beschikbaar is. Een stocklijst in Excel is eenvoudig te exporteren en af te drukken.

Stockbeheer
Virtuele stock

Virtuele stock

Wanneer u de module 'Bestelbonnen' gebruikt, kan u de virtuele stock raadplegen. Dit zijn het aantal items dat nog beschikbaar is in de stock min de items die reeds besteld zijn. Zo verkoopt u niet meer dan in stock is en weet u wanneer u zelf een inkooporder bij uw leverancier moet plaatsen.

 

Samengestelde producten

Via de module ‘samengestelde producten’ kan onFact ook vlot stockbeheer verwerken van samengestelde bundels. Verkoopt u bijvoorbeeld een voordeelbundel van tien items met een aangepaste prijs of een doos wijn met zes flessen? Alle individuele items in dit samengesteld product worden opgenomen in uw verkoop en stocktelling.

Samengestelde producten

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room