16 Oct 2015

6 redenen om te kiezen voor online facturatie software

6 redenen om te kiezen voor online facturatie software

In volgend artikel vindt u een aantal reden waarom onFact een goede keuze is om online facturatie software te gebruiken. Wij doen er alles aan om u facturen, offertes of creditnota’s zo efficiënt en kwalitatief mogelijk te maken.

1. Lagere kosten

Het grootste voordeel aan online factureren is natuurlijk kostenbesparing. Bij het versturen van facturen via e-mail bent u geen kosten meer kwijt zoals: papier, enveloppen en postzegels. Het kost u ook geen tijd meer om al deze facturen naar de postbus te brengen. Bij onFact hoeft u ook geen duur starterspakket te kopen maar een maandelijks laag bedrag.

2. Onmiddellijk gestart

U hoeft bij ons niets te installeren. Een account aanmaken volstaat om aan de slag te gaan. Dit zorgt er dus ook voor dat e-facturatie veel sneller verloopt. Wat er dus ook voor zorgt dat uw facturen sneller bij de klant zijn waardoor ze ook sneller betaald worden.

3. Veiligheid en zekerheid

Wij gebruiken een 256bit encryptie sleutel met een SSL certificaat. Uw bestanden zijn bij ons 100% veilig en privaat. Wanneer u een document opmaakt, wordt het PDF bestand automatisch op verschillende servers opgeslagen. Hiernaast wordt er elke dag een volledige back-up gemaakt van het onFact systeem. Zo verliest u nooit nog een document.

4. Gratis updates

Bij onFact wordt uw facturatieprogramma automatisch geüpdatet zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen. Zo kunt u steeds de laatste nieuwe versie gebruiken zonder meer te betalen.

5. Meer controle

Ons online facturatie systeem houdt bij wanneer u een factuur heeft verstuurd, hoeveel dagen een factuur al openstaat en wanneer een klant betaald heeft. U kunt ook zien wat het totaal bedrag is aan openstaand facturen. Hiermee krijgt u meer inzicht en controle over uw facturatieproces.

6. Overal toegankelijk

Bent u op verplaatsing of hebt een nieuwe computer? onFact werkt in elke moderne webbrowser, dat standaard op elk toestel staat, zonder dat u extra software moet installeren.

 

Probeer onze software gratis uit