04 Oct 2022

Exporteer onFact-gegevens naar Excel

Exporteer onFact-gegevens naar Excel

Op verschillende plaatsen in onFact kunnen gegevens uit het systeem gehaald worden. Dat is onder meer mogelijk voor je lijst van klanten of leveranciers, producten, maar ook lijsten van verschillende documenttypes (facturen, bestelbonnen, ...). 

Aan de beschikbare exportformaten is nu ook Excel toegevoegd. Dit kan handig zijn om in het gedownloade overzicht verder te filteren of bewerkingen uit te voeren. De Excel-export creëert een .xlsx bestand, wat je met de meeste courante spreadsheetprogramma's kan openen. De rechtstreekse Excel-export maakt omzetting van een csv-bestand overbodig. 

De verschillende exportmogelijkheden vind je steeds achter de blauwe knop 'Acties'.

TIP: Betalingen, of ze manueel aangemaakt worden of opgehaald worden door een bankkoppeling, kunnen vanaf nu ook uit onFact geëxporteerd worden. Ook daar bieden we nu zowel een export naar csv als naar Excel aan. Als je een rekening voor contante ontvangsten hebt aangemaakt, kan je op deze manier een kasboek exporteren. Je vindt het overzicht van je transacties door in het linkermenu onderaan naar 'Betalingen' te gaan.

Probeer onze software gratis uit