Blog

Het laatste nieuws over onFact

18 Jan
Geef je boekhouder gratis toegang tot jouw onFact-account

18-01-2021

onFact heeft een specifieke website opgezet voor boekhouders. Hier vinden zij alle informatie omtrent de mogelijke koppelingen of boekhoudpakketten die kunnen geactiveerd worden. Er zijn namelijk verschillende manieren om documenten uit onFact (bv. facturen) digitaal aan je boekhouder te bezorgen.

Je kan je boekhouder echter ook rechtstreeks toegang geven tot jouw onFact-omgeving; helemaal gratis! Op die manier kan jouw dossierbeheerder zelf de nodige facturen ophalen bij de kwartaalafsluiting, of je openstaande betalingen bekijken.

Om toegang te krijgen tot jouw onFact-dossier, zorg je ervoor:

  1. dat je boekhouder een gratis account aanmaakt in onFact. Dit kan door aan te melden op de onFact website voor boekhouders en daar een account aan te maken.
  2. dat jij toegang verleent aan je boekhouder (lees hier hoe je dit doet)

Meer informatie? Vraag je boekhouder om met ons contact op te nemen via support@onfact.be. We bekijken samen welk niveau van toegang je wil geven.

Klaar om efficiƫnter te werken?

Maak nu uw account aan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat u op uw eigen tempo kan kennismaken met de volledige functionaliteit van onFact.