Blog

Het laatste nieuws over onFact

11 Mar
Koppel onFact met het Octopus boekhoudpakket

11-03-2019

Efficiënt samenwerken met de boekhouder, dat is één van de belangrijke pijlers van het onFact facturatieprogramma. Daarom kunnen bedrijven, waarvan de boekhouder met het Octopus boekhoudpakket werkt, nu ook op een zeer eenvoudige manier hun facturen rechtstreeks aanleveren.

UBL-Facturen

onFact genereert voor elke aan- of verkoopfactuur een “UBL” versie van de factuur. Een UBL-factuur is een volwaardige elektronische factuur dat (semi)automatisch verwerkt kan worden door vrijwel elk boekhoudpakket. Het Octopus boekhoudpakket heeft een handige functie beschikbaar waarbij elk dossier een e-mailadres toegewezen gekregen heeft om documenten aan te leveren. Wanneer UBL-facturen naar dit e-mailadres gestuurd worden, komen deze rechtstreeks in een lijst in het octopus dossier waar ze verder verwerkt kunnen worden. Door de UBL-factuur wordt het boekingsvoorstel volledige aangevuld met de correcte klant- of leveranciersgegevens, data, referenties en factuurlijnen.

Door de nieuwe functie in onFact kunt u eenvoudig facturen aanvinken om door te sturen naar uw Octopus dossier. Dit maakt het aanleveren van uw documenten aan uw boekhouder of boekhoudpakket nu nog eenvoudiger.

Bekijk hier de volledige documentatie.
Werkt uw boekhouder met een ander pakket? Bekijk hier een overzicht van de mogelijkheden per boekhoudpakket.
Aarzel bij vragen niet om ons te contacteren via support@onfact.be

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu uw account aan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat u op uw eigen tempo kan kennismaken met de volledige functionaliteit van onFact.