Blog

Het laatste nieuws over onFact
27 april 2017

Koppeling met Yuki beschikbaar

U maakt uw facturen digitaal op, dan geeft u deze toch ook digitaal aan uw boekhouder? Via de rechtstreekse koppeling met het Yuki boekhoudpakket is dit nu kinderspel! Door gebruik te maken van de koppeling tussen onFact en Yuki levert onFact uw aan- en verkoopfacturen rechtstreeks af op het Yuki platform waar ze makkelijk verder verwerkt kunnen worden. Aangezien we de facturen afleveren in het elektronische UBL-formaat hoeven er geen factuurgegevens meer overgetypt te worden maar staat alles klaar om in te boeken.

Over Yuki

Yuki is een online boekhoudplatform waar ondernemer en accountant efficiënt en transparant kunnen samenwerken. Yuki spreekt vloeiend UBL waardoor aan- en verkoopfacturen efficiënt in Yuki overgenomen worden. Zo kan uw boekhouder uw documenten zeer snel verwerken en krijgt u realtime inzicht in uw boekhouding.

Activeer nu de koppeling

In onFact selecteert u eenvoudig de documenten die u wenst door te sturen, bijvoorbeeld per maand of per kwartaal en stuurt u deze rechtstreeks door. De koppeling werkt zowel voor verkoopfacturen, verkoop creditnota’s, aankoopfacturen en aankoop creditnota’s zodat het afdrukken van alle documenten en het fysiek afleveren bij de boekhouder verleden tijd wordt.

Aarzel bij vragen niet om ons te contacteren via support@onfact.be. Bekijk hier de volledige documentatie.

Klaar om efficiënter te werken? !

Maak nu uw account aan, vul de verplichte gegevens aan die op uw facturen moeten staan en maak uw eerste factuur op enkele minuten tijd! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend waardoor u het volledige pakket kan leren kennen!