14 Apr 2017

Nieuw: link onFact aan uw bankrekeningen en stuur uw facturen door naar uw boekhouder met de CodaBox-koppeling

Nieuw: link onFact aan uw bankrekeningen en stuur uw facturen door naar uw boekhouder met de CodaBox-koppeling

Het nieuwe partnership tussen onFact en Codabox maakt ondernemen weer een pak eenvoudiger. Door onze diensten aan elkaar te koppelen kan u uw betalingen automatisch laten verwerken en stuurt u uw verkoopfacturen nog makkelijker door naar uw boekhouder.

Automatische betalingsverwerking

Het controleren van betalingen is vaak een omslachtig werk. U moet inloggen in uw online-bankieromgeving, verschillende beveiligingscodes overtypen en vervolgens manueel facturen vergelijken met de betalingen. De exportfunctie in CODA-bestanden en de importfunctie in onFact maakte deze handeling al eenvoudiger, maar u moest toch nog regelmatig manuele taken uitvoeren. Door uw onFact-account via CodaBox te koppelen aan uw bankrekening halen wij dagelijks voor u uw bankuittreksels op en vergelijken die via een slim algoritme met uw openstaande facturen. Als er een match gevonden wordt, wordt de betaling automatisch verwerkt en hoeft u zelf niets meer te doen.

Uitwisseling van verkoopfacturen met uw boekhouder

Een tweede functionaliteit in de koppeling is het eenvoudig doorsturen van uw verkoopfacturen naar uw boekhouder. Momenteel ging dit alleen via een export naar het E-FFF formaat en een import hiervoor in boekhoudpakketten. Vanaf nu kunt u eenvoudig uw verkoopfacturen aanvinken en doorsturen via CodaBox naar uw boekhouder. De verkoopfacturen staan in het Belgische formaat voor digitale facturen (E-FFF) waardoor ze volledig automatisch verwerkbaar zijn in het softwarepakket van uw boekhouder. De boekhouder kan deze vervolgens van het CodaBox netwerk halen via vrijwel elk boekhoudpakket. Op deze manier werkt u nog beter samen met uw boekhouder.

Kostprijs?

Heeft uw boekhouder al een abonnement op CodaBox en zijn uw bankrekeningen al gekoppeld aan uw boekhoudkundig dossier? Dan kan u hetzelfde abonnement gebruiken en is deze dienst helemaal gratis. Is dit nog niet het geval? Neem dan contact op met uw boekhouder of met CodaBox voor een abonnement. De onFact-module is gratis, maar u moet in het bezit zijn van een abonnement bij CodaBox.

CodaBox: expert in dematerialisatie en automatisatie

CodaBox is een Belgische onderneming die zich sinds 2011 specialiseert in dematerialisatie en automatisatie in de boekhouding. Door papierwerk te vervangen door technologie maakte dit bedrijf de laatste zes jaar het leven van meer dan duizend boekhouders eenvoudiger. Sinds vorig jaar maakte CodaBox deze technologieën ook beschikbaar voor ondernemers.

Heeft u vragen over deze koppeling? Aarzel dan niet om ons te contacteren via support@onfact.be.

Probeer onze software gratis uit