23 Apr 2024

Nieuw: rechtstreekse leverancierskoppelingen Cebeo, Desco en Van Marcke

Nieuw: rechtstreekse leverancierskoppelingen Cebeo, Desco en Van Marcke

Als onderdeel van het onFact Premium-abonnement lanceren we de mogelijkheid om je account te verbinden met de webshops van enkele gekende leveranciers. Via de koppelingen kan je rechtstreeks de productlijst van de leverancier doorzoeken, producten selecteren en ze opladen in je onFact-documenten. Geselecteerde producten kan je opslaan in een eigen onFact-productlijst; die wordt live geüpdate met beschikbare prijzen en productinformatie (o.a. productfoto).
 

Live synchronisatie van prijs en productinfo

Via de leverancierskoppeling hebt je rechtstreeks toegang tot up-to-date productinfo. Ook bij producten die je als favorieten gaat importeren in je onFact productenlijst, blijft deze informatie continu bijgewerkt via achterliggende synchronisatie.

Als de leverancier een productfoto mee stuurt, kan deze mee opgenomen worden in documenten die je in onFact aanmaakt. Bekijk meteen ook de actuele stock bij de leverancier. Vul zelf je prijsmarge in, om op basis van de aankoopprijs van de leverancier je verkoopprijs in onFact te laten berekenen. 
 

'Mijn leverancier staat hier niet bij'?

De drie leverancierskoppelingen die we vandaag lanceren, zullen niet de enige beschikbare koppelingen in onFact zijn. We werken continu aan de uitbreiding van ons systeem: bijkomende leverancierskoppelingen zullen dan ook binnenkort ontwikkeld worden.

Hou onze nieuwsbrieven in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe functionaliteiten!

>> Klik hier om in onze handleiding te lezen hoe je de koppelingen opzet

Probeer onze software gratis uit