26 Jan 2016

Nieuwe app: abonnementen

Nieuwe app: abonnementen

Afgelopen weekend hebben we een nieuwe app beschikbaar gemaakt in onFact: Abonnementen. In deze app kunt u abonnementen aanmaken voor klanten. Deze abonnementen zorgen er voor dat er periodiek (elke week, maand, kwartaal of jaar) automatisch een factuur wordt opgemaakt en, indien gewenst, verzonden wordt. Zo hoeft u zelf niet meer uw periodieke facturen in het oog te houden.

Starten met de app

Om de nieuwe app te activeren klikt u rechtsboven in uw account op uw e-mailadres en selecteert u in dit menu de optie "Apps". In de lijst met Apps activeert u de app voor abonnementen.

Abonnement templates

Het is mogelijk om abonnementtemplates aan te maken. Een template is een abonnement dat niet is toegewezen aan een klant maar dat wel alle informatie bevat zoals producten, kortingen, betaaltermijn, verzendinformatie,... Bij het aanmaken van een abonnement voor een klant kunt u deze template selecteren, zo hoeft u niet voor elke klant opnieuw alle gegevens in te vullen.

Abonnementtemplate per klant finetunen

Wanneer een abonnement voor een klant grotendeels overeenkomt met een template, maar niet helemaal, is het mogelijk om een abonnement te initialiseren met de gegevens van een template en vervolgens aan te passen voor de specifieke klant. Hiervoor selecteert u tijdens het aanmaken van het nieuwe abonnement de gewenste template, maar past u dit onmiddellijk terug aan naar het type "Aangepast". Alle gegevens zoals producten zijn overgenomen van de template maar kunnen nu bewerkt worden voor de specifieke klant.

 

Heeft u vragen of feedback over de nieuwe app? Contacteer ons via het contact, op support@onfact.be of stel ze in de reacties onder dit artikel.

Probeer onze software gratis uit