28 Mar 2017

Nieuwe functies beschikbaar

Nieuwe functies beschikbaar

In de laatste nieuwe update van onFact zijn enkele nieuwe kleinere, maar zeer nuttige, functies toegevoegd. We geven een overzicht:

E-mail outbox

Vanaf nu is het mogelijk om verzonden e-mails vanuit onFact op te gaan zoeken en te raadplegen. Aangezien deze update al een tijdje op het programma stond, is het mogelijk om vrij ver terug te gaan in de tijd en oude e-mails terug te vinden. Wanneer u dus bij een offerte of factuur extra uitleg in de e-mail had geplaatst, kunt u deze nu terugvinden. Ook kunt u exact zien welke versie van een bijlage of document u verzonden had: de bijlagen die te zien zijn bij de e-mails zijn kopieën van de originele bijlage die op dat moment in uw account stond en zijn dus exact dezelfde documenten als de klant te zien gekregen heeft.

Groepeer op klanten en leveranciers

Een functie waar door vele gebruikers vraag naar was, was de mogelijkheid om bijvoorbeeld per klant een overzicht te kunnen raadplegen van het openstaande bedrag, een overzicht van de omzet per klant, … Door de filterfunctie bij de documenten uit te breiden met een groepeer functie op klant of leverancier, worden al deze zaken mogelijk. De filterfunctie is ook uitgebreid om de instelling voor het weergegeven aantal rijen te onthouden, zodat u bijvoorbeeld standaard altijd 100 klanten of offertes kan weergeven zonder dit iedere keer aan te passen.

Update aan importfunctie

Een importbestand gegenereerd in een ander softwarepakket kan heel veel vormen aannemen. onFact kon daarom niet altijd alle importbestanden onmiddellijk correct verwerken. Door enkele interne updates aan deze functie kan onFact beter omgaan met de verscheidenheid van de gegevens en dus meer bestanden verwerken.

Aarzel bij vragen niet om ons te contacteren via support@onfact.be.

Probeer onze software gratis uit