16 Feb 2024

Ontdek onFact 'Premium' voor planning & uitvoering

Ontdek onFact 'Premium' voor planning & uitvoering

Vandaag lanceren we een nieuwe abonnementsformule: onFact 'Premium'. Dit abonnement bevat nieuwe modules voor ondernemers die ook hun planning en uitvoering in onFact willen beheren: maak werkbonnen, start tijdsregistratie, plan taken of medewerkers in een agenda en gebruik projectbeheer. Elke onFact-gebruiker kan deze modules 14 dagen gratis uitproberen om het nieuwe abonnement te ontdekken.
 

Planning & agenda

De module 'Agenda' kan je gebruiken om medewerkers of taken in te plannen en om je eigen afspraken, taken of agendamomenten te beheren.

Via kleurcodes krijg je meteen zicht op de ingeplande gebruikers en hun afspraken (taak, werkbon, ...). Gebruik de meer uitgebreide 'Taken'-module om opdrachten in onFact in te plannen, te registreren en te factureren. Maak recurrente taken aan: plan ze in en factureer degene die afgewerkt zijn.

>> Lees hier meer over planning, taken en agenda
 

Tijdsregistratie

Via de start-stop knop hou je makkelijk tijdsregistraties bij. Bepaal een uurtarief per medewerker, gebruik de mobiele app om een tijdsregistratie te starten of geef manueel je gewerkte tijden in. Gepresteerde tijdsregistraties neem je makkelijk op in een werkbon of factuur.

>> Lees hier meer over tijdsregistratie
 

Werkbonnen

Gebruik werkbonnen als voorbereidend document voor het aanmaken van je factuur. Noteer gebruikte materialen, registreer de werktijden en eventuele verplaatsingen, laat de werkbon ter plekke ondertekenen door de klant. Een werkbon kan je meteen vergelijken met de offerte voor je klant en met slechts één klik omzetten in een factuur.

>> Lees hier meer over werkbonnen
 

Projecten & budget

In de module 'Projecten' krijg je een overzicht van je projectfases en planning, budget versus aankopen/uitgaven en klantfacturaties, en alle aan het project gelinkte documenten.

Een project kan bestaan uit verschillende projectfases, waar je taken kan aan toewijzen. Voltooide projecten worden gearchiveerd. Bekijk rapportering op basis van je (offerte)budget: wijs aan- en verkoopfacturen toe aan een bepaald project om meteen zicht te krijgen op je cijfers.

>> Lees hier meer over projecten en rapportering
 

Zelf gratis uitproberen?

Heb je momenteel al een betalend onFact-abonnement, dan ben je 'Pro' gebruiker. Je kan de nieuwe 'Premium' modules tijdelijk gratis uitproberen. Klik rechtsboven op je e-mailadres in onFact en kies 'Mijn abonnement'.

Na 14 dagen (einde testperiode) worden de modules automatisch inactief, tenzij je zelf een upgrade naar het Premium-abonnement neemt.

onFact 'Premium' wordt aangeboden aan €25 + btw / maand of €250 + btw / jaar. Drie gebruikers zijn inbegrepen. Per extra gebruiker komt er maandelijks €7,50 + btw of jaarlijks €75 + btw bij. Vergelijk alle functionaliteiten van de verschillende abonnementen op onze prijzenpagina

Probeer onze software gratis uit