26 Jun 2024

Stuur documenten nu ook door naar boekhoudsoftware van Wolters Kluwer

Stuur documenten nu ook door naar boekhoudsoftware van Wolters Kluwer

Goed nieuws! Het is nu mogelijk om je aan- en verkoopdocumenten rechtstreeks door te sturen naar verschillende boekhoudpakketten van Wolters Kluwer. We hebben koppelingen ontwikkeld voor de programma's Adsolut, Briljant, Expert-M en TopAccount. Gebruikt jouw boekhouder één van deze pakketten? Dan wordt het aanleveren van je documenten nog eenvoudiger.

Verbind je onFact-account

Maak nu een naadloze verbinding tussen je onFact-account en jouw dossier in Adsolut, Briljant Account, Expert-M of TopAccount. Dankzij onze innovatieve en gebruiksvriendelijke synchronisatietool, de 'Accounting Downloader', worden alle relevante documenten moeiteloos opgehaald en automatisch in de juiste mappen geplaatst. Hierdoor kan je boekhouder ze met gemak inladen in het boekhoudpakket voor verdere verwerking. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook de kans op fouten en zorgt voor een soepelere administratieve workflow.

Koppeling verloopt via boekhoudersaccount

Het opzetten van deze koppelingen verloopt via de gratis onFact boekhoudersaccount. Jouw accountant zal deze koppeling dus moeten instellen: je kan dit niet als individuele onFact-gebruiker vanuit je eigen account configureren. Je leest er alles over in onze handleidingen: Adsolut - Briljant Account - Expert-M - TopAccount. Deze info kan je ook aan de boekhouder doorsturen.

Door deze koppeling verbeter je niet alleen de samenwerking met je boekhouder, maar zorg je ook voor een transparanter en efficiënter administratief proces binnen je bedrijf. Dit betekent dat je meer tijd kunt besteden aan wat echt belangrijk is: het runnen en laten groeien van je onderneming.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe deze koppeling jouw bedrijf kan helpen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden bij het opzetten van de verbinding met de Wolters Kluwer boekhoudsoftware.

Probeer onze software gratis uit