Gemakkelijk en snel facturen of offertes verzenden

Uw factuur in 1-2-3 bij de klant

Facturen verzenden via e-mail

onFact verstuurt facturen en documenten rechtstreeks naar het e-mailadres van uw klanten. Een opvolgfunctie meldt u onmiddellijk of de factuur goed is aangekomen en wanneer de e-mail gelezen is. Zo kan u bij een mislukte zending van een offerte door bijvoorbeeld een verkeerd e-mailadres, onmiddellijk de offerte correct hersturen of via de post bezorgen, zodat geen enkele klant een offerte mist.

 

Facturen verzenden via e-mail
Facturen verzenden via PEPPOL

Facturen verzenden via PEPPOL

Als alternatief voor de klassieke e-mail, kan u facturen ook via het Europese PEPPOL netwerk doorsturen. Facturen verzonden en ontvangen via het PEPPOL netwerk hebben het voordeel dat zij automatisch kunnen verwerkt worden.

Facturen verzenden via post

Via de print & post service is het mogelijk om uw facturen te laten afdrukken, frankeren en verzenden. U hoeft hiervoor niet langer naar een postkantoor te gaan. Via een online portefeuille kan u uw beschikbare postsaldo opladen en van deze service gebruik maken. 

Facturen verzenden via post

Wat onze klanten zeggen

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.

Start uw gratis proefperiode!
server room