Blog

Het laatste nieuws over onFact

18 Jan
Geef je boekhouder gratis toegang tot jouw onFact-account

18-01-2021
Wist je dat het ook mogelijk is om je boekhouder gratis toegang te geven tot jouw onFact-account? Lees er in dit artikel meer over. onFact voorziet verschillende manieren om documenten uit onFact (bv. facturen) digitaal aan je boekhouder te bezorgen. Ontdek ze in dit artikel.

04 Jan
Documenten uit onFact aan je boekhouder bezorgen

04-01-2021
onFact voorziet verschillende manieren om documenten uit onFact (bv. facturen) digitaal aan je boekhouder te bezorgen. Ontdek ze in dit artikel.

27 Sep
Nieuw: kasboeken aanmaken en manueel betalingen inboeken

27-09-2019

onFact heeft enkele zeer nuttige functies rond het automatisch verwerken van betalingen: koppeling met de bank om automatisch rekeninguittreksels op te halen, de mogelijkheid om facturen online te betalen en de mogelijkheid om domiciliëringsmandaten aan te maken. Bij elk van deze methoden krijgt u uitgebreid informatie over de specifieke betaling zoals het betaalde bedrag, de datum, het kanaal, … Echter was het niet mogelijk om deze informatie bij te houden voor niet-automatiseerbaare kanalen zoals cash betalingen en betalingen via een fysieke betaalterminal. Hier komt nu verandering in!

 

 

 

 

 

 

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.