Blog

Het laatste nieuws over onFact

12 Mar
De 5 meest gemaakte fouten bij het opstellen van facturen, maak jij ze ook?

12-03-2021

Een factuur corrigeren doe je best niet als het niet nodig is. Vermijd deze vijf meest gemaakte fouten!

10 Mar
Een goede offerte maken doe je zo

10-03-2021

Je hebt reclame gemaakt, potentiële klanten actief benaderd en je krijgt de vraag: “Kan je een offerte maken?” Dergelijke vraag tot opmaak van een offerte komt er vaak pas nadat je behoorlijk wat inspanningen hebt geleverd; je kan er dan ook maar beter de nodige aandacht aan besteden. Met een goede offerte maximaliseer je je kansen op succes en uiteindelijk het binnenhalen van de opdracht of verkoop.

23 Feb
Facturen maken anno 2021: de beste methode

23-02-2021

Ga je een factuur opmaken, dan is het belangrijkste criterium de conformiteit met de wetgeving en de btw-regelgeving. Een factuur moet een reeks verplichte vermeldingen bevatten en de btw moet correct berekend zijn. Dit is natuurlijk het allerbelangrijkste aspect van een factuur. Maar je kan hier als bedrijf veel verder in gaan: om het jezelf en de klant veel makkelijker te maken, en er misschien extra omzet door te genereren ...

01 Feb
Algemene voorwaarden factuur: echt nodig

01-02-2021

Doe je zaken met particulieren, dan weet je als ondernemer dat de bescherming van de klant steeds uitgebreider wordt. Het opnemen van algemene voorwaarden in je documenten is iets waar je als zaakvoerder dan ook niet te licht mag over gaan.

27 Jan
Feature: van offerte naar factuur in 1 klik

27-01-2021
Als je over een offerte beschikt van je klant die goedgekeurd werd, kan je deze in onFact met één klik omzetten naar een factuur. Deze kan je indien gewenst nog verder bewerken ....

Klaar om efficiënter te werken?

Maak nu je account aan en creëer je eerste factuur in enkele minuten! De eerste 14 dagen zijn gratis en vrijblijvend zodat je op je eigen tempo kennis kan maken met de volledige functionaliteit van onFact.